Visdomstænder

Tandlægeinstitut tilbyder smertefri fjernelse af visdomstænder, samt behandling af betændelse i visdomstænder.

Visdomstænder

Visdomstænderne er de bagerste og sidste tænder i tandrækken. Hos de fleste mennesker vokser visdomstænderne fra teenagealderen til omkring tyverne. De fleste vil opleve irritationer i tænderne, fordi der ikke er nok plads til visdomstænderne. Dette kan forårsage, at visdomstænderne vokser skævt eller skaber et miljø for betændelse omkring de nærliggende tænder.

Betændelse i Visdomstand

Betændelse i visdomstænder eller tandkødet omkring tænderne, kan opstå af mange grunde. Opstår der betændelse, vil du opleve hævelse, rødmen og smerte i og omkring tanden. Du kan risikere få betændelse, hvis bakterier eller madrester ligger fast i visdomstanden eller mellem tandkødet og tanden. Hvis der opstår betændelse i eller omkring visdomstænderne, er det vigtigt at kontakte tandlægen og høre dig ad om mulighederne.

Fjernelse af visdomstand

Hvis visdomstanden er fuldt frembrudt, kan den trækkes ud ligesom de andre tænder. Hvis visdomstanden kun er delvist frembrudt kan det blive nødvendigt med operation. Dette kræver bedøvelse og dermed er fjernelsen smertefri. Det kan sommetider være nødvendigt at fjerne en visdomstand, hvis den bliver betændt tit.

Følg med på de sociale medier

 

Katrinebjergvej 65, st. th. 8200 Aarhus N

+45 22 22 32 12

nadsamdent@yahoo.com

CVR-nr 40640592