Implantater

Implantater kan erstatte mistede tænder. Hos Tandlægeinstitut hjælper vi dig med at finde den rette løsning for dit smil.

Implantater

Et tandimplantat består af en kunstig tandrod, som benyttes til at erstatte en tabt tand. Tandimplantatet bliver opereret ned i kæben efter, at tandlægen i forvejen har boret et hul til implantatet. Tandimplantater kan både bruges til enkelte tænder, tandbroer eller tandproteser.

Efter behandlingen er det næsten umuligt at skelne tanden på et implantat fra en naturlig tand. Ved behandlingen er det i visse tilfælde nødvendigt, at genopbygge kæbeknoglen (knogleopbygning), hvis den har været svækket. Derudover er det nødvendigt at bruge lokalbedøvelse for, at du som patient ikke føler nogle smerter under operationen.

Kontakt os venligst for, at høre mere om behandlingen, dine muligheder samt spørgsmål som relaterer sig til implantater.

Enkelt Tandimplantat

Ved et enkelt tandimplantat, opereres tandimplantatet ned i kæbeknoglen. Selve implantatet fungerer som en skrue, som den enkelte tand sættes fast på. Et enkelt tandimplantat er ofte mere fordelagtigt at vælge, fremfor tandbroer og proteser, da det er en mindre invasiv behandling, som efterlader resten af tandsættet sundt.

Knogleopbygning

Genopbygning af kæbeknoglen laves i forbindelse med, at der er behov for tandimplantater. Genopbygningen kan være nødvendig, hvis kæbeknoglen er reduceret over tid. Reduceringen sker, hvis patienten ikke har haft en tand i en længere perioder.

Knogleopbygningen behandles ved et transplantat af patientens egen knogle, fra underkæben, eller via en kunstig knogle.

Der kan gå et par måneder fra knogleopbygningen behandling til, at kæbeknoglen er klar til, at få installeret et tandimplantat. Kontakt os for, at høre mere om denne behandling.

Følg med på de sociale medier

 

Katrinebjergvej 65, st. th. 8200 Aarhus N

+45 22 22 32 12

nadsamdent@yahoo.com

CVR-nr 40640592