Om tandklinik Århus

Ny Tandklinik Århus med fokus på kvalitetsmaterialer og kundetilfredshed.

Tandklinik Århus

Velkommen hos Tandlæge instituttets klinik i Aarhus. Når du besøger os i klinikken, vil du opleve, at klinikken er udstyret med moderne udstyr i topkvalitet. Vi tilbyder moderne behandlinger til konkurrencedygtige priser. Klinikken er placeret i hyggelige omgivelser, og med rig mulighed for parkering. Når du kommer ind i klinikken bliver du mødt af et venligt og imødekommende personale, i et rummeligt venteværelse med en hyggelig atmosfære. I klinikken er vi meget optaget af, at du som patient altid føler dig velkommen, tryg og sikker, når du besøger os.

Tandklinik Århus drives af Samir Kallab, som har mange års erfaring som tandlæge. Samir er meget kvalitetsbevidst og ved, at tryghed bygger på tillid. Derfor gør han sit bedste for, at du som patient føler dig tryg og afslappet når du besøger klinikken.

Det er vores vision, at det skal være nemt at komme til tandlæge og få en kvalitets behandling til konkurrencedygtige priser, i en sikker og tryg atmosfære.

FOKUS PÅ PATIENTENS SIKKERHED

KONKURRENCE DYGTIGE PRISER

TOPKLASSE MATERIALER TIL BEHANDLINGER

Mød Dr.Samir Kallab

Dr. Samir Kallab er en garvet tandlæge, som har mere end 18 års erfaring indenfor tandlægebranchen. Han deltager løbende i kurser og forsøger altid holde sig opdateret på de nyeste teknologier og trends indenfor branchen. Han har rig erfaring inden for generelle, komplicerede og kosmetiske tandbehandlinger. Derfor kan du være sikker på, at du er i trygge hænder, når du besøger klinikken.

2001: Dimitteret fra Universitetet (Odontologi)

2005: Gennemført kurser i Orthondontist & Orthopedic Dento-Facial

2009: Gennemført kurser i Implantology & Periodontal Surgery

2011: Gennemført kurser i Dental Implants

2011: Generel udførsel af tandbehandlinger i egen klinik

Tandklinik Århus

Følg med på de sociale medier

 

Katrinebjergvej 65, st. th. 8200 Aarhus N

+45 22 22 32 12

nadsamdent@yahoo.com

CVR-nr 40640592