Rodbehandling

Tandlægeinstitut tilbyder en rodbehandling – smertefrit og uden bivirkninger.

Rodbehandling

Rodbehandling kan blive nødvendig, hvis der opstår infektion eller betændelseslignende tilstand i rodkanalerne. Oftest er det nødvendigt med en rodbehandling, hvis ikke man ønsker at miste sin tand. Bemærk at det typisk er nødvendigt at tage røntgenbillede af det berørte område for, at afsløre rodbetændelsen. En rodbehandling foregår ved, at tandlægen borer igennem tanden og ind til nerven i rodkanalen. Herefter fjernes nerven og rodkanalen renses for bakterier. Kontakt os venligst for, at høre mere om behandlingen og dine muligheder.

Rodspidsbetændelse

Rodspidsbetændelse fremkommer som resultat af betændelse omkring spidsen af tandroden. Betændelse omkring tandroden forårsages typisk af, at tandnerven er død eller af hul i tanden. Behandlingen sker ved, at tandlægen borer et hul i tanden, hvorefter den døde nerve fjernes. Herefter fylder tandlægen hullet tæt til igen. Kontakt os for, at høre mere om mulighederne ved rodspidsbetændelse.

Rodspidsamputation

Rodspidsamputation laves hvis en almindelig rodbehandling ikke har virket. Behandlingen er en operation, hvor tandlægen er nødt til at skære i tandkødet for, at komme til tandens rodspids, og skære denne af. Herefter fyldes hullet op. Behandlingen kræver bedøvelse.
Kontakt os for at høre mere om behandlingen, risici og hvilke muligheder der er for bedøvelse eller andet.

Følg med på de sociale medier

 

Katrinebjergvej 65, st. th. 8200 Aarhus N

+45 22 22 32 12

nadsamdent@yahoo.com

CVR-nr 40640592