Kosmetisk Tandbehandling

Kosmetisk tandbehandling dækker over tandregulering og tandblegning. Der er flere kosmetiske behandlinger for både tandregulering og tandblegning.

Tandregulering

Tandregulering er for dig, der har problemer med dit bid eller bare ønsker at tilrette skæve tænder. Problemer med bid kan være forårsaget af flere ting, som eksempelvis skæve fortænder, pladsmangel, over- eller underbid, mellemrum eller tandmangel. I dag findes der flere metoder til at tilrette tænder, herunder almindelig bøjle og en gennemsigtig bøjle fra Invisalign og In-Line system.

Tandblegning

Tandblegning er for dig, som ønsker at fjerne misfarvninger eller for dig der ikke er helt tilfreds med farven på dine tænder. Tandblegning tilbydes både i klinikken eller som en hjemmeblegningspakke.

Klinikblegning

Klinikblegning er bedst egnet til dig, hvis du ønsker en hurtigere blegning af dine tænder. Blegningen afhænger af farven på dine tænder inden misfarvning og hvor hvor meget de skal bleges. Alt dette kan du høre mere om ved at kontakte os. Klinikblegningen tager cirka 2 timer. I løbet af de to timer tages en farveprøve af dine tænder. Herefter lægges blege-gele på tænderne og tandkødet beskyttes. Resten af tiden belyses dine tænder med en blege-lampe. Efter endt behandling kan du tydeligt se resultatet af blegningen.

Hjemmeblegning

Ønsker du at blege tænderne derhjemme, er der selvfølgelig mulighed for det. Til hjemmeblegning får du skinner som sættes på over- og undermund. Blege-gele lægges i skinnerne, som efterfølgende påføres tænderne. Denne proces er længere end klinikblegningen. Hør mere ved at kontakte os.

Følg med på de sociale medier

 

Katrinebjergvej 65, st. th. 8200 Aarhus N

+45 22 22 32 12

nadsamdent@yahoo.com

CVR-nr 40640592