Tandproteser

Tandlægeinstitut tilbyder permanente og midlertidige løsninger til tandproteser.

Tandproteser

Tandproteser erstatter en eller flere manglende tænder. Tandproteser er meget udbredte og bruges af mange mennesker. Tandproteser flere typer, herunder helproteser, delproteser og tryklåsproteser. Tandprotesen er unik til din mund da den fremstilles til at passe og sidde perfekt i din mund, uden gener. Ønsker du at høre mere om dine muligheder for tandproteser, så kontakt os hellere end gerne og hør nærmere.

Helprotese

Helprotesen er for dig, som ikke har flere tænder eller meget få tænder. Helprotesen er også kendt som et gebis. Hvis du bærer en helprotese anbefales det, at du regelmæssigt besøger tandlægen for, at få tjekket protesen og dine gummer, som protesen hviler på.

Delprotese

Delprotesen er for dig, som mangler én eller få tænder. Delprotesen installeres ved hjælp af bøjler, som placeres på dine resterende tænder. Delprotesen sidder lidt mere fast end en helprotese, idet den støttes af de omkringliggende tænder.

Fleksibel Protese

Den fleksible tandprotese opbygges meget fleksibelt og har derfor en høj styrke. Materialet fremstilles med moderne fremgangsmåder og kan derfor, med dens lette vægt, være en god løsning for dig som patient.

Derudover er den fleksible protese til patienten som afventer en bro eller ønsker et fint provisorie i forbindelse med implantatbehandlinger.

Tryklåsprotese

Hvis du har problemer med din tandprotese, kan du få installeret tryklåsproteser. Tryklåsproteserne fungerer som kunstige tandrødder, som låser protesen fast.

Følg med på de sociale medier

 

Katrinebjergvej 65, st. th. 8200 Aarhus N

+45 22 22 32 12

nadsamdent@yahoo.com

CVR-nr 40640592